YARNBOOK, GARNOPSKRIFTER FOR ENHVER SMAG

Yarnbook er Danmarks nye markedsplads og univers af spændende garnopskrifter, hvor du nemt kan finde dit næste yndlingsprojekt. Vi gør en dyd ud af at være de bedste, når det kommer til at finde spændende garnprojekter. Om du er nybegynder eller ekspert, så har vi designs, der passer til dig. Vi samarbejder med mange af Danmarks dygtigste strikkedesignere, hvilket betyder, at du hos os kun finder gennemtestede opskrifter af høj kvalitet.

6 gode grunde til at benytte Yarnbook:

  • Gratis bruger for evigt og altid
  • Stort udvalg af garnopskrifter
  • Lynhurtigt overblik
  • Gode strikketekniske søgefunktioner
  • Få samlet dine opskrifter ét sted
  • Gem al inspiration i egne mapper
Læs om priser og services

YARNBOOK, ET FÆLLESSKAB FOR GARNELSKERE

Håndarbejde er så meget mere end det at få produceret noget. Det er forbindelsen mellem ligesindede sjæle og at lære nye færdigheder og dele din lidenskab. Det er den udefinerbare følelse af at gøre noget med egne hænder. Ren glæde. Og det er derfor, at Yarnbook findes.

Se alle opskrifter nu

YARNBOOK OPSTOD AF ET BEHOV

Yarnbook udsprang i 2017, da jeg (Maiken Andreasen) sad i min sofa med mit hækleprojekt og pludselig fik et stort behov for et online system, hvor jeg kunne gemme al min inspiration og mine købte opskrifter. De lå på daværende tidspunkt spredt ud på alt for mange platforme. Idéen var, at det via gode søgefunktioner skulle være nemt at finde inspiration til kommende garnprojekter, gemme dem og let få organiseret hele sit strikkeliv og i sidste ende skabe mere tid til at kreere flere garnprojekter.

I slutningen af 2019 valgte jeg at gå videre med idéen og manglede hurtigt en sparringspartner i projektet. I 2020 kom Toke Kruse (kendt fra TV og Billy-teamet) og Dorin Tarau (fra udviklingshuset Apidemia) med på holdet. Sammen har vi bygget den første udgave af portalen med en samlet vision om at gøre det nemmere for både garnentusiaster og designere at møde hinanden og skabe et univers, hvor inspiration er i højsædet, og opskrifter er lette at finde, dele, samle og ikke mindst bruge.

Vi vokser allerede som tykt og chunky garn på kæmpe strikkepinde og sagtner ikke farten.

Maiken Andreasen

Maiken Andreasen

Stifter og indehaver

Toke Kruse

Toke Kruse

Partner

Dorin Tarau

Dorin Tarau

IT ansvarlig og partner

DEL DINE KREATIONER

Deltag i vores fælleskab på Facebook, hvor du kan dele dine projekter og bliv inspireret af andre garnentusiaster. Yarnbook-fællesskabet vokser hver dag, og uanset hvor du er, er vi altid lige her sammen med dig.

Besøg Facebookgruppen
  • EN
  • DK