Start gratis og opgrader, når du får lyst

 • Fuld adgang til søgeportalen
 • Evigt adgang til købte opskrifter
 • Ingen skjulte overraskelse
 • Ingen opstartsgebyr

Vælg din pakke

Afmeld når som helst – ingen binding

Gratisbruger

Gratis for evigt

De basale værktøjer, du skal bruge, til at finde dit næste strikkeprojekt


 • Adgang til hundredvis af opskrifter.

 • Adgang til intelligent søgemaskine.

 • Mappe med alle dine købte opskrifter.

 • Ingen forstyrrende reklamer.

 • Mails med inspiration og tilbud.

Basisbruger

19 kr. pr. måned

Prøv det gratis i 30 dage.
Alt fra ’GRATISbruger’.


 • Adgang til gratis garnopskrifter.

 • Gem alle foretrukne opskrifter i egne oprettet mapper.

 • Følg din favoritdesigner.

Premiumbruger

59 kr. pr. måned

Prøv det gratis i 30 dage.
Alt fra ’BASISbruger’.


 • 10% rabat på alle strikkeopskrifter.

 • Upload alle dine garnopskrifter og hav alt samlet ét sted.

Gratisbruger for evigt og altid

Du kan altid oprette dig gratis og
købe lige den opskrift, du ønsker.

Lynhurtigt overblik

Benyt vores søgeportal og find hurtigt
og nemt dit næste garnprojekt.

Stort udvalg af garnopskrifter

Lad dig inspirere af de hundredvis af
opskrifter fra dygtige designere.

Saml alle dine opskrifter ét sted

Du kan nemt uploade og samle
alle dine garnopskrifter.

Intelligent søgemaskine

Søg på strikketekniske funktioner såsom
detaljer, konstruktioner og teknikker.

Gem og få overblik over al indsamlet inspiration

Mulighed for at gemme alle dine
favoritdesigns i mapper.

Vores brugere er glade for Yarnbook

Vi får ofte tilbagemeldinger fra glade brugere af Yarnbook. Mød her et par af dem:

Kristina Vonsild,
(Basisbruger)
"Jeg er specielt glad for Yarnbooks søgefunktion, samt det skønne og brede udvalg af forskellige designere og styles - der er noget for enhver smag"
Sidsel Bach,
(Basisbruger)
"Jeg er allerede vild med Yarnbook. Det er en fantastisk og harmonisk platform, hvor jeg kan have overblik over alle mine opskrifter. Jeg glæder mig til de fremtidige muligheder, der kommer på platformen, især der hvor jeg kan uploade alle mine opskrifter - så alt i fremtiden er samlet ét sted. Jeg er sikker på, at Yarnbook bliver min trofaste følgesvend og helt uundværlig i mit strikkeunivers"

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

På vores FAQ-side finder du de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet i forbindelse med Yarnbook. Hvis du har et spørgsmål, som ikke er på listen, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@yarnbook.com.

Hvad er Yarnbook?

Yarnbook er en online-markedsplads og et univers for garnelskere, hvor der kan købes og sælges garnopskrifter. Læs mere Om Os, Priser & Services og Sådan bliver du designer.

Hvad er Mit Yarnbook?

Har du valgt at opgradere til en af vores betalende services, kan du finde, samle og gemme al din inspiration i det, vi kalder ”Mit Yarnbook”. Du kan oprette dine egne inspirationsmapper og navngive dem efter eget ønske.

Skal man betale noget for at benytte Yarnbook?

Nej. Du kan til hver en tid tilgå Yarnbook og købe dine ønskede garnopskrifter – som i enhver anden webshop. Alt, du skal gøre, er at oprette en gratis brugerprofil. Vi gemmer nemlig dine købte opskrifter for dig, så de aldrig bliver væk igen.

Kan jeg fortryde mit køb?

Alle garnopskrifter sælges som digitalt design. At købe digitalt indhold, der downloades, er undtaget fra fortrydelsesretten. Når medlemmerne accepterer købsbetingelserne og gennemfører et køb, har de som kunde udtrykkeligt accepteret, at fortrydelsesretten er gået tabt. Dit køb af garnopskrifter kan derfor ikke fortrydes.

Hvad sker der, hvis jeg ønsker at slette min brugerprofil?

Ønsker du ikke længere at beholde din gratis brugerprofil på Yarnbook, kan du til enhver tid slette den. DOG skal du være opmærksom på, at dine gemte og købte opskrifter, ordrehistorik og personlige data vil blive slettet. Det er derfor vigtigt, at du gemmer alle disse informationer andetsteds, såfremt du fortsat ønsker adgang til dem.

Hvordan bliver jeg designer på Yarnbook?

Vi ønsker at give alle vores brugere af portalen en rigtig god oplevelse. For at blive designer på portalen skal vi derfor sikre, at kvaliteten af dine opskrifter er god. Vi kigger bl.a. på, om opskrifterne er skrevet i et brugervenligt format, om de er gennemtestede, og om det visuelle udtryk er charmerende og imødekommende. Vi kigger ikke på, om du har 1 eller 100 designs, 100 eller 100.000 følgere på de sociale medier, og om du designer opskrifter til mænd, kvinder, børn eller legetøj. Ej heller kigger vi på, om du strikker i stærke farver, mønstre eller holder det helt simpelt. Vi går op i kvalitet og brugerfunktionalitet, så vores brugere ikke får udfordringer, når de kaster sig over pinde og garn. Læs endelig mere om det at blive designer her.

Jeg vil gerne sælge mine opskrifter på Yarnbook, hvordan gør jeg?

Vi er glade for din interesse, og du må endelig gerne sende os en mail på kontakt@yarnbook.com, hvor du har oplyst dit designernavn, evt. link til dine sociale medier, samt vedhæftet billeder og evt. PDF af dine designs. Så kigger vi på det tilsendte og vender tilbage inden for få hverdage. Læs også mere om det at blive designer hér.

Bliver mine købte opskrifter sendt pr. mail?

Nej, hos Yarnbook bliver dine designs ikke sendt pr. mail. Efter at dit køb er foretaget, ligger din/dine opskrifter inde på din brugerprofil under fanen ”Mine opskrifter”. Her kan du nemt tilgå dine opskrifter, uanset hvor du måtte befinde dig. Er du allerede medlem, ligger dine opskrifter hér.

Kommer der en app?

Yarnbook har ikke besluttet endnu, hvorvidt vi får udviklet en app. Vi har i stedet lavet det, der kaldes en webapplikation. Det vil sige, at du via din telefon kan gå ind på www.yarnbook.com, trykke på navnet i browseren (hold fingeren nede) og gemme til hjemmeskærm. Nu er der gemt et ikon på telefonen, og ved at trykke på ikonet kan du nu benytte os som en app.

 • EN
 • DK